Solidaritate, Empatie, Seriozitate, Respect

 Medic Line este o clinică medicală modernă, cu o experiență de peste 10 ani, iar întreaga activitate este orientată către nevoile pacienților. Te invităm să descoperi un loc primitor și să faci cunostință cu medici competenți și  devotați.
Avem întotdeauna grijă de sănătatea ta!

Misiunea noastră:

Misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care alege să apeleze la serviciile noastre medicale. Oferim acces la tehnologii de cea mai bună calitate și punem la dispoziție tot suportul medicilor devotați și competenți.
Lucrăm zilnic la îndeplinirea acestei misiuni, iar rezultatele sunt vizibile în permanență. Profesionalismul ne definește, iar acest lucru se reflectă în numarul mare de pacienți mulțumiți.

Viziunea noastră:

Ne propunem ca Medic Line sa ajunga prima optiune in materie de servicii medicale si mai mult de atat, ne dorim sa stabilim noi standarde in domeniul medical referitoare la grija pentru pacient, empatie, compasiune si respect.
Printre specialitatile la care te poti programa la clinicile noastre mentionam: Endocrinologie, Ginecologie, Cardiologie, Medicina Interna, Oftalmologie, Psihoologie, Dermatologie, Imagistica Medicala, Neurologie si Recuperare Medicala.
Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de pacientii nostri, iti oferim promotii, in functie de necesitatile tale. Viziteaza-ne pe Facebook sau Instagram sa fii la curent cu toate noutatile!